KLM World Deal Weeks – Vacation Rentals Bonaire

Het Zijn Weer KLM Werelddeal Weken!

Voordelige Tickets naar Bonaire - Prachtige Vakantiehuizen op Bonaire

Boek nu voordelig een ticket naar ons prachtige eiland voor zeer voordelige prijzen. Of je nou komt om te duiken, windsurfen, kitesurfen of om te relaxen… Op Bonaire kan het allemaal!

Om het nog leuker te maken, hebben wij scherpe aanbiedingen bij Bonaire Oceanfront Appartementen. Boek tijdens de Wereld Deal Weken en pak leuke kortingen op appartementen, villas of autohuur.

Uw zonvakantie of duikvakantie op het Caribische eiland Bonaire, de voormalige Nederlandse Antillen, staat of valt met een perfecte accommodatie voor uw verblijf op Bonaire. Het vinden van een geschikte vakantiewoning of appartement, voor u, uw familie, of voor een duikvakantie, vergt veel tijd. SunRentals heeft vakantiehuizen voor elk budget, verspreid over heel Bonaire. Van Punt Vierkant to El Pueblo. Dit kan een voordelig appartement zijn, een luxe villa met prive zwembad, een huis aan zee met strand, of een speciaal voor duikers geschikte accommodatie.

Tevens hebben we vakantiewoningen voor ouders met kleine kinderen. Voor onze oudere, of minder mobiele gasten, zijn er gelijkvloerse accommodaties beschikbaar.

Al onze vakantiewoningen zijn voorzien van een warm-water voorziening, airco in de slaapkamers, en een complete set lakens en handdoeken. Dit is geenszins vanzelfsprekend op Bonaire. Als extra service kan SunRentals een boodschappenpakket bij uw vakantiehuis of appartement bezorgen, zodat u meteen bij aankomst kunt genieten van een hapje en drankje.

Laat ons uw reservering maken voor uw duiken op dit prachtige duikeiland bij uitstek. Boek via ons uw duikpakket bij Private Divers Bonaire en we komen zelfs de duiktanks gratis bij uw villa bezorgen! Voor vragen of verdere info omtrent duiken kunt u ook direct mailen met info@privatediversbonaire.com.

Search Listings

[searchandfilter id=”13926″]