Beoordelingen

airbnb logo
Margie
October 2023
1
Bonaire Oceanfront Apartments – Premium

De beste hosts ooit. Zo behulpzaam, zo vriendelijk en zeer responsief. Appartement is prachtig met alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Goede locatie!! Zou graag terugkeren!!

trip advisor
Loeki V
October 2023
1
Kas Sandy Coast

We verbleven 12 dagen in Kas Sandy Coast villa in het Sabel Palm-gebied. Geweldige locatie en fantastische nieuwe villa met drie AC-uitgeruste slaapkamers met aparte badkamers en een prachtig zwembad en buitenruimte. Mooie locatie om Sorobon, de zuidkust en een paar minuten rijden naar Kralendijk te bezoeken. Vriendelijke service door Sunrentals Bonaire.

airbnb logo
Kathryn
September 2023
1
Bonaire Oceanfront Apartments

Geweldige duiklocatie op Bonaire!

booking.com
Joshua
Augustus 2023
1
Bonaire Oceanfront Apartments – Penthouse

De locatie was perfect om naar restaurants te lopen. Het balkon was comfortabel met een prachtig uitzicht.

trip advisor
Anke
Augustus 2023
1
Professionele, prettige en flexibele organisatie!

Het contact was professioneel, vriendelijk en heel gastvrij. Wij verbleven in Villa Crown courts 44a, prachtige plek en een volledig uitgerust huis met eigen zwembad en directe toegang tot zee waar we schildpadden, dolfijnen en talloze vissen gezien hebben. Al met al zeker een aanrader!

index
Brenda
Juni 2023
1
Cas Kempi

Het huis Cas Kempi was zo fijn, we voelden ons meteen thuis. De tuin en het zwembad maakte het nog beter. Renee hielp ons wanneer we vragen hadden en het was echt een leuke familievakantie. De locatie is ook geweldig, vlakbij de Playa

index
lhung2
Juni 2023
1
Bonaire Oceanfront Apartments

De Oceanfront Apartments zijn een fantastische optie voor een betaalbaar verblijf op Bonaire. Mijn man en ik brachten een week door in #9 en waren erg blij met onze tijd daar. Het appartement was schoon en comfortabel, met prachtig uitzicht op Klein Bonaire, en het vriendelijke personeel was altijd super behulpzaam. Het was ook handig om een ​​duikwinkel op het terrein te hebben, zodat we onze spullen gemakkelijk konden afspoelen en ontsmetten na onze uitstapjes. Bovendien was de locatie buitengewoon handig! De veerboot van Klein Bonaire ligt op een steenworp afstand van de achterpoort, de barbecue van Bobbejan is naast de deur en tal van andere geweldige restaurants en bars liggen op 5 minuten lopen. Ik denk niet dat we ooit ergens anders zullen verblijven voor onze toekomstige reizen naar Bonaire!

trip advisor
Love2travel33388
Mei 2023
1
Bonaire Oceanfront Apartments

Absoluut fantastische accommodaties, service, verhuurauto en duikwinkel op het terrein. De locatie van de appartementen is ideaal om de hoofdstad en de boulevard te verkennen. Toch is het ver genoeg weg van het lawaai om te ontspannen en lieflijk te zijn. Ik zou deze accommodatie aanbevelen aan iedereen die Bonaire bezoekt. Eerste klas.

airbnb logo
Dyonna
Mei 2023
1
Zen Oceanfront Condo

Op het moment dat we aankwamen voelde we ons gelijk thuis. De locatie is onovertroffen! Het uitzicht op de jachthaven elke ochtend, gecombineerd met het restaurant voor koffie, was geweldig. Zeer beloopbaar naar winkels, restaurants en bars in het centrum. De wasmachine maakte ook een leuke aanvulling op het verblijf. Zeer koude airco voor die vochtige nachten. De indeling was perfect voor het hebben van een paar vrienden voor een drankje. Ik zou hier zo weer verblijven.

airbnb logo
Memorys Guesthouse
Mei 2023
1
Elegancia #6

We hebben echt genoten van ons verblijf. Het appartement was schoon en rustig en goed ingericht. We hadden alles wat we nodig hadden en de keuken was goed uitgerust om elke maaltijd te bereiden die we wilden. Hoewel het appartement in een vrij groot gebouw ligt (althans voor Bonaire-normen) hadden we voldoende privacy. De parkeerplaats is krap, dus we raden aan om een klein tot middelgroot voertuig te huren. Onze conciërge, Jacqueline, was geweldig en behulpzaam. En de mensen op het kantoor van Sunrentals waren erg aardig en attent tijdens ons verblijf toen we een storing in onze vakantie ondervonden doordat mijn man een paar dagen in het ziekenhuis werd opgenomen. De gemeenschappelijke ruimte van het appartement heeft geen airconditioning, dus die ruimte kan 's middags wat benauwd worden, maar het zwembad helpt je af te koelen. Onze enige aanmerking is dat het uitzicht vanaf de patio regelmatig wordt belemmerd door geparkeerde voertuigen op de weg tussen het appartement en het water.

trip advisor
Jenny
April 2023
1
Geweldige service

We huren al vele jaren via SunRentals en hebben altijd de geweldige service en ondersteuning gewaardeerd. Eef, Peter & team hebben uitstekend werk verricht met het bedrijf sinds ze de afgelopen jaren de leiding hebben overgenomen. Ze zijn ongelooflijk vriendelijk, reageren snel en zorgen ervoor dat je een VIP-ervaring krijgt. Ik beveel dit bureau ten zeerste aan voor uw vakantie op Bonaire!

trip advisor
Brord
April 2023
1
Een heerlijk verblijf voor een perfecte vakantie

Perfecte locatie en mooie en efficiënte appartementen. Om de dag een schoonmaakservice en verse lakens op het bed. Fijne stille airco in de slaapkamer. Het zwembad is uitstekend, ruim en heeft een op magnesium gebaseerd reinigingssysteem dat zeer goed is voor de huid en geen chloridegeur voor fris en schoon water dat ook om de dag wordt schoongemaakt. Voorbij het zwembad kan men een duik nemen in het heldere water van de zee om te zwemmen of te snorkelen. Parkeren is geen probleem op het terrein of aan de overkant van de straat. Oceanfront ligt op loopafstand van de leuke restaurantjes zoals It Rains Fishes (reserveren verplicht), en ook Karels Beach Bar is vlakbij.

trip advisor
Steve
April 2023
1
Crown Courts 44A

We verbleven in Crown Court 44A. Contact met Sun Rentals was eenvoudig en alles ging geweldig. Villa geboekt, auto opgehaald en duikpakketten via hen geboekt, wat het gemakkelijk maakte. Na 7 keer Bonaire te hebben bezocht en altijd in een duikresort te hebben verbleven, hadden we besloten om een ​​villa aan het water te huren en we zijn zo blij dat we dat hebben gedaan. De prieelachtige structuur direct aan de waterkant was zo perfect om aan het water te zitten dat we daar elke maaltijd aten, aangezien geen enkel restaurant een vergelijkbaar uitzicht en zo'n rust en stilte heeft als deze locatie. Bonaire is veel drukker dan vroeger, maar de buurt rond deze villa was superstil en we liepen er elke avond doorheen in de aangename bries. De trap is daar met directe toegang op elk moment tot het rif om te snorkelen of duiken. Het zwembad is lekker warm, maar met de oceaan daar hebben we het zelden gebruikt. De brede afgeschermde veranda geeft je een lekker luchtig plekje uit de zon om te ontspannen. CC44A heeft alles wat je nodig hebt in een rustige, veilige buurt buiten de gebaande paden. We komen terug!

airbnb logo
Mike
April 2023
1
Crown Courts

Als alles wat ik moest beoordelen locatie, locatie, locatie was, zou Crown Courts 20/10 scoren. Wat is er beter dan het huis uitlopen op een schaduwrijke veranda, spetteren in het zwembad en dan snorkelen, duiken, paddleboarden en kajakken vanaf je eigen toegang tot de zee? Het huis heeft alle basisbehoeften. Er is een wastafel met duikuitrusting, barbecuefaciliteiten en airconditioning in de slaapkamers, ventilatoren in de woonkamers. Hoewel het geen afbreuk deed aan ons verblijf, is het huis aan het verouderen en zou het baat hebben bij een beetje TLC. Maar als je - net als wij - er bent voor het buitenleven, dan overwint de locatie, locatie, locatie al het andere en was het SunRentals-team echt geweldig!

airbnb logo
Adrienne
April 2023
1
Elegancia!

Zeer mooi, schoon, open, luchtig appartement waar mijn zus en ik 9 dagen van genoten. De begane grond was geweldig voor het dragen van bagage en boodschappen, en zoals de foto laat zien, heb je niet veel uitzicht op de oceaan, vooral omdat auto's parkeren langs de weg tussen het appartement en de waterkant. Maar het zwembad en de gemeenschappelijke ruimte zijn mooi, voelden privé en hadden zelden meer dan 1 of 2 personen. Het verkeer kan een beetje luidruchtig zijn, maar meestal hoorde ik niets in de slaapkamers met draaiende airconditioning. Neem de tijd om langs de waterkant te wandelen. Er is een nette stoep en de mensen zijn vriendelijk. De beste tijd is iets na 6 uur 's ochtends als het licht wordt, maar voordat de zon opkomt. We vonden dat dit een goede locatie was in de buurt van supermarkten, restaurants en een duikwinkel. Bootduiken vertrekken vanaf Sand Dollar 1,5 km naar het noorden (niet Yellow Submarine), dus ik raad aan om materiaal te huren en je drijfvermogen te controleren bij Sand Dollar als je per boot duikt. Team Sunrentals was super behulpzaam met geweldige communicatie.

airbnb logo
Seth
April 2023
1
Aquavilla

Rustig verblijf super dicht bij alles wat je zou willen doen. Genoten van de privacy van de locatie; gesloten entree dus zeer beperkt verkeer en veilig. Eenvoudig inchecken en er werden zelfs regelingen getroffen om terug te gaan naar het vliegveld. Geweldig verblijf en zou het aanraden voor mensen die met kinderen reizen.

airbnb logo
Sage
Maart 2023
1
Elegancia 6

We hadden een geweldig verblijf op Bonaire en we voelden ons zeer comfortabel in deze Airbnb. Het gebouw is mooi en goed verzorgd, de locatie is ideaal - op loopafstand van zoveel restaurants, winkels en duikwinkels - en alle duikplekken zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de locatie. Het appartement zelf is geweldig; ruim en zeer goed gevuld met handdoeken, beddengoed en keukenapparatuur. Mijn gezin van vier was er erg blij! We genoten elke ochtend van koffie op het terras, we genoten van het gebruik van het zwembad en we snorkelden zelfs vlak voor het gebouw. De hosts waren heel gemakkelijk om mee te communiceren en Jacqueline, die ons bij het appartement begroette, was super. Geweldig verblijf! Bedankt!

trip advisor
Dirk
Maart 2023
1
Bonaire Ocean Front

Perfecte locatie, zee voor de deur. Ruime appartementen, goed ingericht en schoon. Mooi zwembad voor je. Slechts 100 meter van het stadscentrum, op loopafstand van alles. Duikschool/verhuur ter plaatse. Lekker kleinschalig, in bonaire kleuren. Wij vonden het geweldig!

booking.com
Melanie
maart 2023
1
Bonaire Ocean Front Apartments

Centraal gelegen, ruim appartement, airco in zowel slaapkamer als woonkamer, groot balkon met eettafel + loungestoelen, zeezicht! Lieve beheerders die alles voor je doen, late night incheck = sleutel krijgen van de taxichauffeur ($15 enkele reis vliegveld) kortom, perfecte stek om het eiland en de wateren er omheen te verkennen. Duikspullen te huur op het terrein en verder alle Kralendijkse winkels (centrum) op loopafstand incl. Top supermarkt en Subway broodjeszaak. Zoals alles op het eiland: de WiFi was langzaam… Verder was alles perfect.

trip advisor
Kevin
februari 2023
1
Den Laman – Barracuda

We hebben behoorlijk wat onderzoek gedaan voordat we ons appartement kozen. Niet alle appartementen zijn gelijk. In het appartementencomplex Den Laman zijn er echte aan het water gelegen condo's (zoals de Barracuda-eenheid), uitzicht op de oceaan (hoek aan de achterkant) en condo's die uitkijken op een onaantrekkelijke parkeerplaats. De appartementen aan de oceaan (bijv. Barracuda) zijn uitzonderlijk. De patio is ruim met comfortabele stoelen en een eettafel en kijkt uit over de pittoreske oceaan, letterlijk 15 meter verderop. We vonden dat de hogere prijs de patio / het uitzicht zeker waard was.

Andere goede punten:
1) Verhuurbedrijf (Sun Rentals) was altijd attent en behulpzaam.
2) Condo-eenheid zelf is goed uitgerust met een volledige keuken (oven / fornuis, volle koelkast, magnetron, vaatwasser, enz.) En ruime woonruimtes. Het was perfect voor ons als koppel.
3) Locatie was geweldig voor zowel duiken als snorkelen met een duikwinkel op het terrein en gemakkelijke toegang tot de kust. Het is bij het Bari-rif, een populaire duikplek.
4) Een restaurant op het terrein zorgde voor een paar gemakkelijke maaltijden, hoewel het niet elke dag open is.

Andere overwegingen:
1) Het is geen luxe setting. De straatkant is een beetje rustiek/landelijk en er werd gebouwd tijdens ons bezoek. Hoewel het relatief dicht bij het centrum ligt, zou men moeten rijden om er te komen, of waar dan ook.
2) Je zal een auto of pick-up willen huren. Wegen zijn vaak smal, maar we zijn erin geslaagd om over het eiland te rijden en er zijn enkele hoogtepunten zoals het bekijken van flamingo's. Over het algemeen is het eiland echter wat vlak, droog en heeft het geen "exotisch" gevoel.
3) Een paar nachten was er later op de avond luidere muziek. Ik weet niet zeker of het afkomstig was van een ander appartement of misschien van een lokale bar.

Over het algemeen waren we erg blij met onze ervaring en keuze voor de Den Laman Barracuda-unit.

Geschreven op TripAdvisor in februari 2023

trip advisor
Niels
januari 2023
1
Kas Barbulètè

Wij hebben deze heerlijke villa in januari 2023 bezocht. Samen met onze kinderen en ouders + schoonouders. Het huis is erg handig en door de indeling een zeer relaxte sfeer, precies wat je verwacht op Bonaire. Eigenlijk hebben we niets te klagen. De bedden waren comfortabel, het zwembad op het terras was verfrissend en ideaal voor de kinderen! We kunnen deze accommodatie ten zeerste aanbevelen. Proost!

Geschreven op Tripadvisor in januari 2023.

trip advisor
Jeff
januari 2023
1
Sunset Villa

Wij (ouders, broer, schoonzus en ikzelf) verbleven op nummer 13. Het was geweldig. Er was genoeg ruimte voor ons allemaal. Elke slaapkamer heeft een eigen volledige badkamer. De buitenplaats werd elke dag door ons gebruikt. Ook liepen we elke dag de trap af de zee in om te snorkelen, en we konden in de omgeving rond wandelen.

Geschreven op Tripadvisor in januari 2023.

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Windy
Februari 2023
1
Prachtig snorkelen voor de deur!

Dit was ons tweede verblijf in Den Laman. De eerste keer was op de 2e verdieping & de tweede keer was op de 3e verdieping. We hebben erg genoten van beide appartementen omdat Den Laman op een geweldige locatie ligt met een prachtig uitzicht op de oceaan en je er geweldig kan snorkelen voor de deur. Er is ook een duikshop op het terrein, maar we duiken niet. De kamer had alles wat we nodig hadden. We houden er altijd van om een volledige keuken te hebben voor als we besluiten om thuis te eten. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Sunrentals was geweldig om mee om te gaan en reageerde snel op berichten. Ik zal hier zeker weer verblijven!

Geschreven op Airbnb in februari 2023.

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Ana
Januari 2023
1
Prachtige locatie

Geweldig verblijf op een mooie locatie en vriendelijk personeel. We zouden absoluut nog eens willen verblijven op deze geweldige plek!

Geschreven op Airbnb in januari 2023.

index
Jason
Januari 2023
1
Geweldig uitzicht

Het uitzicht in Den Laman Barracuda is GEWELDIG!! Daarnaast was het heerlijk om een geweldig restaurant beneden te hebben en Divefriends Sandollar op dezelfde locatie! Ik zou zeker nogmaals boeken en kom zeker terug!!

Geschreven op Tripadvisor in januari 2023.

index
Tracey
December 2022
1
Bonaire Sunset Villa

Deze vijf slaapkamers met vijf badkamers was perfect voor onze 83-jarige vader en de rest van ons. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn privé. Prachtig rif in de achtertuin om te snorkelen en duiken. De duikwinkel was op een steenworp afstand van het huis. Prachtig uitzicht op de zonsondergang op de zee. Zo ontspannend en we kunnen niet wachten om terug te keren. Peter was professioneel en responsief. Zeer aan te bevelen!

Geschreven op Tripadvisor in december 2022.

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Ellen
December 2022
1
Heerlijk verblijf!

Heerlijk verblijf gehad in ParaBlou! Persoonlijke ontvangst, ‘s avonds om 11 uur! Met een fles wijn, biertjes in de koelkast en een ananas versierd als kerstboompje. Ruime villa, van alle gemakken voorzien. Kruiden, koffie en thee waren aanwezig, dat is altijd fijn! Goede bedden. Centrale ligging, rustige omgeving met veel privacy. De overdekte patio was een heerlijke plek om in de schaduw te zitten met uitzicht op de tuin met kolibries, vogels, libelles, hagedissen en leguaan. Lekker zwembad met ligbedden. De Amerikaanse koelkast met gekoeld water en ijsklontjes was ook super. We misten alleen klamboes tegen de muggen, verder perfect! Omdat onze vlucht pas ‘s avonds was en we om 11 uur al moesten uitchecken mochten we onze bagage op het kantoor van Sunrentals stallen en daar ook douchen voor we in het vliegtuig gingen, dat was een hele fijne extra service!

Geschreven op Airbnb in december 2022.

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Darion
November 2022
1
Geweldige tijd in Zen Condo

We hebben zo'n geweldige tijd gehad hier. Ik kan het appartement niet genoeg aanbevelen. Van 's ochtends koffie drinken op het balkon, naar luisteren naar de vogels en zien hoe vissersmannen zich klaarmaken voor de dag, tot adembenemende zonsondergangen elke avond. We kunnen niet wachten om volgend jaar terug te keren!

Geschreven op Airbnb in november 2022.

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Julien
November 2022
1
Cas Kempi

Prima vakantiehuis. Service was uitstekend en goede communicatie. Een aanrader!

Geschreven op Airbnb in november 2022.

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Meta
Oktober 2022
1
Crown Court 44a

We vonden de villa heerlijk om te verblijven. De tuin is fantastisch. Muggenspray is wel aan te raden in de avond als je van de zonsondergang wil genieten bij de gazebo.

Geschreven op Airbnb in oktober 2022.

google
Ellen
Oktober 2022
1
Goed uitgerust appartement

Aardige mensen bij de balie, je kon echt alles vragen. We huurden een appartement Bonaire Oceanfront in Kralendijk. Goed uitgerust appartement met goede airco en heerlijke bedden.

Geschreven op Google in oktober 2022.

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Marcia
September 2022
1
GEWELDIG!

Deze plek is GEWELDIG! Je bevindt zich midden in het centrum op loopafstand van vele heerlijke restaurants en een werkelijk prachtig uitzicht op het water! Het was fantastisch om elke dag wakker te worden en op het balkon te zitten, mensen te kijken, naar het water te luisteren en de prachtige zonsondergangen te zien. Het personeel was zeer makkelijk te bereiken, vriendelijk en informatief. Echt een van mijn favoriete plekken aller tijden waar ik ooit heb verbleven!

Geschreven op Airbnb in september 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Pam
September 2022
1
Beste appartement ooit!

Wij komen al heel lang op Bonaire, maar dit was voor ons het beste appartement ever. Locatie op enkele minuten loopafstand van alles wat je wil doen in Kralendijk. Vanaf het balkon geniet je van de vissers die ‘s middags hun vangst binnen brengen. En natuurlijk van de prachtige zonsondergangen. Watertaxi naar Klein Bonaire is voor de deur. En het beste visrestaurant is je buurman. Appartement zelf is recent prachtig gerenoveerd, er ontbreekt je aan niets. Ook fijn: de geruisloze airconditioning en wasmachine en droger. De vriendelijke snelle service van team Sunrentals was ook top voor alle mogelijke vragen die je tegen komt. Alles bij elkaar: aanrader?

Geschreven op Airbnb in september 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Carl
Augustus 2022
1
BOF Penthouse

De meeste mensen komen naar Bonaire voor de duikervaring en we snappen absoluut waarom, hoewel we geen duikers zijn. We boekten de Oceanfront Apartments voor een week om familie te kunnen bezoeken die op het eiland woont. De locatie en het uitzicht op de zee maakten dat we het lastig vonden om te vertrekken aan het einde van ons verblijf. De hosts waren gemakkelijk bereikbaar en reageerden snel via e-mail wanneer ze er niet persoonlijk waren. Op loopafstand van alle lokale restaurants, winkels en bars in Kralendijk!

Geschreven op Airbnb in augustus 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Marco
Augustus 2022
1
Para Blou

We hebben een heerlijke 2 weken gehad in Villa Para Blou. De woning ligt goed in de wind, is van alle gemakken voorzien en ligt rustig maar toch centraal. Elke keer als we dachten dat we iets moesten aanschaffen dan was het al aanwezig. Geweldig. Kleine tip , klamboes....;-) maar dit is een "luxe probleem" maar zou wel helpen. voor de rest was Sunrentals zeer goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker en graag nog een keer terug!

Geschreven op Airbnb in augustus 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Roos
Augustus 2022
1
Geweldige week in Kas Sandy Coast!

Wat een heerlijke week hebben wij gehad in Kas Sandy Coast! Een prachtig huis op een top locatie en van alles voorzien. Daarnaast hebben wij de communicatie met Peter & Eef als erg fijn ervaren. Al vanaf het moment van de boeking stonden zij open voor het beantwoorden van alle vragen en ook tijdens het verblijf goed te bereiken. Altijd super vriendelijk en behulpzaam. Kortom, wij keren graag eens terug!

Geschreven op Airbnb in augustus 2022

index
Jaap en Catrien
Juli 2022
1
Heerlijk verblijf

Voor de tweede keer een aantal weken in een appartement op de begane grond verbleven. Een heerlijke plek, midden in Kralendijk. Alles is op loopafstand. Een fijn zwembad op het terrein en als je de straat oversteekt dan sta je bij de zee. Geweldig!
Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het appartement. En als je een vraag hebt, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan door Eef, Peter of Anne.
En dan nog ‘happy hour’ op vrijdag, erg leuk.

Geschreven op Tripadvisor in juli 2022

index
Diederik
Augustus 2022
1
Kas Sandy Coast

Heerlijk huis met overdekt terras op de weg naar Lac Bay. Zwembad is een comfortabele toevoeging. Elke kamer haar eigen badkamer met wc. De wijk is heerlijk rustig. En huis is van alle gemakken voorzien. We komen hier graag zeker nog een keer terug.

Geschreven op Tripadvisor in augustus 2022

index
Ron B.
Juli 2022
1
Aanrader!

Afgelopen juli waren wij in een bonaire ocean front appartement. Geregeld door sunrentals.
Een heerlijk appartement met prachtig uitzicht zo in t centrum van Kralendijk. We hebben ontzettend leuke tips gehad van de mensen van sunrentals! Een echte aanrader!
We hebben een aantal duiken geboekt bij private divers, ook n echte aanrader!

Geschreven op Tripadvisor in juli 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Jennifer
Juli 2022
1
Ocean villa Crown Court

SPECTACULAIR! Ons verblijf was de beste, geen op- of aanmerkingen. Je zult deze plek hoe dan ook fantastisch vinden.

Geschreven op Airbnb in juli 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Erin
Juni 2022
1
Casa Pelicano: privé tuin!

Veel ruimte, geweldige locatie, hield van het zwembad en de **absoluut privé** binnenplaats. Zou teruggaan! Hosts zijn uiterst communicatief en behulpzaam

Geschreven op Airbnb in juni 2022

61a14004-8c38-4838-b700-4b9fb258c50f
Stacie
Juni 2022
1
Den Laman: geweldige locatie!

Goede locatie. Zowel Eef als Peter zijn zo aardig en zorgen voor heel warm welkom. Ze waren behulpzaam met aanbevelingen en reageerden wanneer we ze nodig hadden.

Geschreven op Airbnb in juni 2022

default-avatar-2020-34
Juliette
Juni 2022
1
Geweldig verblijf!

We verbleven in de Bonaire Sunset Villa beheerd door Sunrentals op Bonaire. De villa was geweldig! Het had alles wat we nodig hadden voor ons verblijf. Het was ruim, schoon en op een geweldige locatie. We konden vanaf de achtertrap duiken. Het uitzicht was geweldig!! Peter en Eef, met Sunrentals waren geweldige hosts. Ze beantwoorden veel vragen terwijl we ons voorbereiden op onze reis en hadden koude drankjes op ons wachten toen we aankwamen. We zouden zeker weer gebruik maken van Sunrentals op Bonaire!

Geschreven op Tripadvisor in juni 2022

default-avatar-2020-40
Marc
Juni 2022
1
De perfecte vakantie!

Het voelde geweldig om na jaren terug te gaan naar Bonaire. De villa was geweldig en voldeed aan onze verwachtingen. De locatie was perfect. Het uitzicht was ongelooflijk.
Met dank aan het team van Sunrentals.
We zijn zeker snel terug!

Geschreven op TripAdvisor in juni 2022

default-avatar-2020-11
Eljtt
Juni 2022
1
Kas Koral: een droom!

Het mooiste huis op de mooiste locatie. Je kan een ​​paar stappen de deur uit doen en elke ochtend snorkelen. De achtertuin is volledig privé dus zonnen daar is ideaal. Geweldige locatie, heb bijna alles kunnen lopen. Samengevat in één woord zou het zijn: heaven!

Geschreven op TripAdvisor in Juni 2022

Tripadvisor_logoset_solid_green
Elizabeths
Juni 2022
1
Fantastisch strand huis!

Het voelt alsof je in een droom leeft! Sunset Villa ligt vlak bij de oceaan met trappen om naar beneden te lopen en meteen te beginnen met snorkelen. Grote keuken en ruime kamers. Heeft alles wat een familie of een groep vrienden zou willen. Beveel deze plek ten zeerste aan en kan niet wachten om terug te komen.

Geschreven op Tripadvisor in Juni 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Esther
Juni 2022
1
Heel fijn bij Elegancia

Dit is een heel fijn appartement. Lekker groot en van alle gemakken voorzien. Ruim ingericht, grote koel/vries combinatie. Ook qua servies/pannen. Lekker veel handdoeken, wasmachine en droger. Airco’s werken perfect. Fijn veilig, achter hek en privé parkeerplaats. Heerlijk overdekt buiten zitten met veel privacy. Klein puntje: zwembad was niet zo schoon. De buiten douche daarentegen was geweldig, voor als je uit de zee komt. Kortom: genoten en we komen graag weer terug.

Geschreven op Airbnb in Juni 2022

google
Juliette
Juni 2022
1
Bonaire Oceanfront Apartments

We verbleven in appartement nummer 6 bij Bonaire Oceanfront Apartments, op de begane grond op een hoek van het gebouw, waardoor we weinig uitzicht hadden. Maar je hoeft alleen maar de smalle straat over te steken en dan sta je al oog in oog met de zee, de mooie zonsondergangen en kan je zwemmen in het kristalheldere water. Het is middenin het centrum, met overal goede restaurants in de buurt. Het kantoorteam was super, beantwoordden al mijn vragen die ik van tevoren had, konden een huurauto aanbieden voor een mooie prijs en ook tijdens ons verblijf waren ze constant heel vriendelijk en behulpzaam.
We hebben het niet over ongekende luxe, maar ons verblijf was comfortabel en voor een hele goede prijs. Eén laatste puntje: het is waar wat je leest over alle muggen. Ze zijn overal, dus vergeet je muggenspray niet...

Geschreven op Google in juni 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Larry
May 2022
1
Den Laman Oceanfront Apartment

Peter en Eef waren super gastvrij, professioneel en behulpzaam. Ik waarde het enorm dat ze altijd bereikbaar waren als ik een vraag had. Het appartement is fantastisch, de locatie had niet beter gekund. 5 sterren!

Geschreven op Airbnb in Mei 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Savannah
May 2022
1
Elegancia del Caribe

Prachtige plek, centraal in de stad en je kan direct voor de deur in het water snorkelen. Het welkomstflesje Prosecco was een aangename verrassing en we genoten 's ochtends van de espressomachine. Een tip voor iedereen die dit leest, de waterdruk is enorm en het water is snel heet, dus zet de douche gewoon niet helemaal aan en je hebt voldoende water en druk zonder dat het koud wordt. Elke avond werd doorgebracht op de porch en we hadden het niet anders gewild. Als we ooit terugkomen, zouden we hier weer willen verblijven 🙂

Geschreven op Airbnb in Mei 2022

google
Karen
April 2022
1
Perfect gelegen!

Relaxte kleinschalige accommodatie, perfect gelegen aan de boulevard tegen het centrum van Kralendijk. Zeer gastvrije ontvangst en meedenkende hosts. Genoten!

Geschreven op Google in April 2022

google
Pamela van der K.
April 2022
1
Centraal gelegen in Kralendijk

Klein, huiselijk en prettig resort met leuke appartementen en een heerlijk zwembad. Ook nog direct aan zee, er valt te kiezen. Centraal gelegen in Kralendijk. Vriendelijke eigenaren en crew, prima schoonmaak.

Geschreven op Google in April 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Rune
April 2022
1
Bonaire Oceanfront Apartments

Fantastisch verblijf, heel centraal en daardoor heel makkelijk.

Geschreven op Airbnb in April 2022

booking.com
M.A.
April 2022
1
Prima locatie

Prima locatie op loopafstand van Kralendijk (eetgelegenheden, het iconische Karel's Beachbar, etc). Ons appartementje was op de eerste verdieping, wat een prachtig uitzicht over zee bood. Het eigen zwembad van de accommodatie is een groot plus punt. En alleen even de straat oversteken voor een lekkere (ochtend)duik in zee. Om de dag is er schoongemaakt. Vriendelijke en behulpzame staf.

Geschreven op Booking.com in April 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Steven
April 2022
1
Den Laman

Dit is een geweldige plek om te verblijven! We waren heel blij om onze tijd daar door te brengen en kijken ernaar uit om terug te keren. Het uitzicht is geweldig en de locatie met de duikwinkel en het geweldige restaurant op het terrein kon niet overtroffen worden. Bedankt voor een geweldige tijd op Bonaire!

Geschreven op Airbnb in April 2022

booking.com
Emmie
Maart 2022
1
Bonaire Oceanfront Appartementen

Het was een heerlijk appartement, met fijne service. We voelden ons altijd welkom voor een vraag en er werd goede hulp geboden.

Geschreven op Booking.com in Maart 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Catherine
April 2022
1
Appartement met uitzicht op zee

Mooi appartement met uitzicht op zee. Perfecte locatie om naar de stad te lopen en de cruiseschepen bevinden zich niet in dit deel van de stad, dus ze blokkeren het uitzicht niet. Meestal kun je parkeren op het eigen terrein. Maar zo niet, dan kun je gemakkelijk aan de overkant van de weg parkeren. Peter & Eef zijn op kantoor voor eventuele vragen. Bijvoorbeeld: onze waterkoker ging stuk, dus gaven ze ons een nieuwe. We arriveerden laat op zondag, maar we kregen eenvoudige instructies om het appartement in te komen. Er zijn verschillende lokale winkels op loopafstand.

Geschreven op Airbnb in April 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Marcia
April 2022
1
Mooi rif direct voor de deur

We verbleven hier twee weken en hielden absoluut van de locatie. Het is een makkelijke wandeling langs het water naar restaurants en winkels. En een bonus was dat er een heel mooi rif is met een gemakkelijke ingang direct voor de deur. Bereid je voor in de kamer, loop minder dan 30 meter en je ligt in het water! Hoewel het geen officiële duiklocatie is, is deze net zo goed als vele andere plekken.

Geschreven op Airbnb in April 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Joelle
April 2022
1
Bonaire Oceanfront Appartementen: Penthouse

Dit is een geweldige locatie en prachtige ruimte. Ik wilde het buitendek nooit verlaten. We zullen hopelijk in de toekomst terugkeren. De verhuurders waren geweldig met geweldige communicatie!

Geschreven op Airbnb in April 2022

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Brandy
Maart 2022
1
Crown Court 44a

Dit huis was perfect voor mijn gezin van 6. Het was schoon en comfortabel met prachtig uitzicht. Peter en Eef waren een geweldige gastheer- en vrouw. Ik zou ze 10 sterren willen geven als het kon 🙂 Ik kan dit huis zeer aanbevelen en kom zeker nog eens terug!

Geschreven op Airbnb in Maart 2022

Tripadvisor sunrentals bonaire
Addy
Maart 2022
1
Prachtig uitzicht!

Het uitzicht vanuit deze plek is prachtig! Did appartement heeft alles wat je nodig hebt om een comfortabel verblijf te hebben. De hosts Peter en Eef zijn geweldig en zeer behulpzaam om ons verblijf makkelijk te maken. Ze hebben een huurauto voor ons geregeld en die prijs was het beste van wat wij op het hele eiland konden vinden. We hebben recht voor de deur gesnorkeld en zagen veel vis, murenen en zelfs een octopus. Peter en Eef organiseerde een happy hour voor alle gasten op vrijdag avond en dat was zo gezellig! Het appartement dat wij huurden was groot en heel schoon. Wij raden deze plek aan iedereen aan en komen zeker terug!

Geschreven op Airbnb in Maart 2022

index
Karin
Februari 2022
1
Nooit meer naar huis!

Wij hebben genoten van ons verblijf,wat een heerlijke accommodatie, met alle comfort en complimenten voor de schoonmaak 3xper week. Masi danki Eef, Peter&Caprice
Veel te snel voorbij gingen onze 3 weken bij jullie. Nos ta bolbe

Liefs Peter&Karin

Geschreven op Tripadvisor in Februari 2022

index
Ferry J.
Februari 2022
1
Geweldige service, comfortabele woning

Kas Sandy Coast is een heel comfortabel huis Je leeft echt buiten Sunrentals zorgt voor goede service en het is schoon. Alle medewerkers doen hun uiterste best om het zijn gasten naar de zin te maken Top locatie voor ons geweest

Geschreven op Tripadvisor in Februari 2022

google
Carlo van D.
Januari 2022
1
Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Snelle reactie op de aanvraag. Verder een goede afhandeling van de boeking en betaling. Ook was alles goed geregeld bij aankomt. Auto stond klaar, duikpakket geregeld. Peter stond ons al op te wachten in het appartement en een biertje en fris in de koelkast.
Appartement is prima, Basic, maar met goede bedden en airco en de ligging kan niet beter, vlak bij het centrum en ook nog een zwembad voor de deur en uitzicht op zee.

Geschreven op Google in Januari 2022

Screenshot_2020-12-15 henk d 91henkd Profile on Tripadvisor
Ruben
November 2021
1
Geweldige vakantie gehad!

Een heel erg relaxte en prettige vakantie gehad bij Sunrentals bonaire. Eef en Peter verzorgen een vriendelijke en professionele service/omgeving waarbij zij alles tot in de puntjes kunnen verzorgen (auto/duiken/eten etc.)
Hun oceanfront apartments liggen prachtig aan de boulevard en tussen de gezelligheid van kralendijk.

Aanradertje!

Geschreven op Tripadvisor in November 2021

google
Willie Budding
Oktober 2021
1
Geweldige plek om te verblijven

Geweldige plek om te verblijven in het hart van kralendijk. Het appartement met twee slaapkamers waar we logeerden, op de tweede verdieping, was erg leuk. Het had een koelkast met ijsblokjesmachine en/of koud water, wat fijn is met de temperaturen op Bonaire. Het heeft een mooi zwembad en de zee is aan de overkant van de straat als u wilt gaan snorkelen/zwemmen enz. Het personeel van SunRentals zijn geweldige mensen die er altijd zijn om uw vragen te beantwoorden of u te helpen met alles wat u nodig heeft. Op vrijdag hebben ze een happy hour met de gasten voor wie mee wil. We hebben het genoegen gehad om drie keer mee te doen en ze zijn erg leuk. Geweldige manier om de andere gasten in de appartementen te leren kennen. We zijn er 18 dagen geweest en hebben echt een geweldig verblijf gehad. Nogmaals bedankt SunRentals!

Geschreven op Google in November 2021

Screenshot_2020-11-23 Christien B 23christienb Profile on Tripadvisor
Suzanne Kremers
Oktober 2021
1
Mooi ruim appartement met ideale ligging!

Een heerlijk fijn en ruim appartement op een perfecte locatie met prachtig uitzicht. Winkels/bakker en leuke restaurantjes op loopafstand. Ideaal voor een gezin met kleine kinderen. Zeer gastvrije verhuurders met iedere vrijdag happy hour!
TIp: Autohuur is niet iedere dag noodzakelijk omdat winkels/restaurantjes op loopafstand ligt.

Geschreven op Tripadvisor in Oktober 2021

tui
S. Burgers
Oktober 2021
1
Relaxt, rustig en toch dichtbij alles

Knus, kleurrijk en smaakvol en volledig ingericht appartement en complex. Relaxt en toch dichtbij alles. Je voelt je er direct thuis. Peter is een top gastheer.
Duikschool ( bij complex) Private Divers; super!

Geschreven op TUI in Oktober 2021

tui
Tvb
Oktober 2021
1
Caribisch genieten!

Zeer fijne locatie! Je kunt lekker zwemmen in het zwembad of snorkelen in de zee, welke je bereikt door de poort. Het enige nadeel was de wifi, welke alleen werkzaam was in woonkamer. Kralendijk is een kleine plaats, met een aantal horeca gelegenheden, niet om te feesten. 8 dagen was net te kort, 10 dagen is een prima tijd voor een verblijf op het eiland! Het is een aanrader voor mensen die houden van snorkelen en zon

Geschreven op TUI in Oktober 2021

booking.com
Daniel
Oktober 2021
1
Aquavilla

Locatie was erg mooi, een rustige kleine oase met een (gedeelde) badkamer. Master slaapkamer was heel erg leuk met een ensuite slaapkamer. Naast de villa was een buitenruimte voor het schoonmaken van duikuitrusting.

Geschreven op booking.com in Oktober 2021

booking.com
Jeroen
Oktober 2021
1
Aquavilla

Tweede keer dat we in aquavilla waren. Op luchthaven stond de nieuwe beheerder ons op te wachten met de huurauto. Binnen een half uur na landing waren we al in de villa. Prima locatie, heel mooi huis op een klein parkje met centraal zwembad. Enig minpuntje is de luide airconditioning in de grote slaapkamer. We komen zeker nog een keer terug.

Geschreven op booking.com in Oktober 2021

index
Tim K
September 2021
1
Gegarandeerd een fijn verblijf

We komen al geruime tijd om de twee jaar naar Bonaire. Het personeel van Sun Rentals is altijd erg behulpzaam geweest om ons een geweldige plek te geven om te verblijven. Over het hele eiland zijn de mensen die je ontmoet behulpzaam en vriendelijk. Maar de SunRentals mensen geven die gastvrije houding een tandje hoger. We huren kleine villa's. Onze favoriete accommodatie is Casa de Mar. Het is een van de weinige plaatsen op het eiland met een eigen zandstrand. Het overloopzwembad kijkt uit over het strand en vervolgens naar de zee. Voor duikers is het de perfecte plek. Met een beetje werk om stapstenen neer te leggen, kun je naar een van de beste duikplekken op het strand lopen. Het doet me veel plezier om de duikers op boten te zien aankomen ( en $ 80 betalen voor de reis), vastbinden aan de boei net voor de kust, en daar duiken ... op dezelfde plek die ik al zwemmend vanaf mijn eigen strand kan bereiken.

Geschreven op Tripadvisor in september 2021

booking.com
Carlo
Augustus 2021
1
Fantastisch!

Lokatie direct aan zee en in de buurt van restaurants.

Geschreven op booking.com in augustus 2021

booking.com
Ingeborg
Augustus 2021
1
Ruim verblijf of fantastische locatie

Appartement ligt perfect vlakbij het centrum van Kralendijk met vele eet- en drinktentjes. Prachtig uitzicht over de zee. Duikschool op hetzelfde terrein met goede service. Badhanddoeken kan je wanneer je wil omwisselen voor schone. Het kantoor van het verhuurbedrijf zit op hetzelfde terrein, prima service!

Geschreven op booking.com in augustus 2021

google
B. de Jong
Augustus 2021
1
Lekker appartement!

Lekker appartement op loopafstand van alle restaurantjes aan het water in Kralendijk. Gezellig ontvangst.
Onze koelkast was na een paar dagen defect. Deze was binnen een kwartier vervangen. Top service dus.

Hartstikke bedankt voor de fijne vakantie.

Geschreven op Google in Augustus 2021

index
Cobra_6_Hill
July 2021
1
Absoluut geweldig!

We zijn net terug van een reis van 2 weken naar Bonaire. Vanaf het moment dat we de woning hadden uitgekozen die we wilden huren en onze eerste communicatie met SunRentals hadden, voelden we dat de ervaring goed zou zijn. We maakten de oorspronkelijke reservering voor juli 2020. ...toen sloot de wereld. De SunRentals-crew was geweldig in het wisselen van data. Toen we aankwamen was onze ontvangst fantastisch. Tijdens ons verblijf deden Peter en Caprice er alles aan om ervoor te zorgen dat we een plezierige ervaring hadden. Ze zijn erin geslaagd, zozeer zelfs dat we op onze derde dag voor 2022 boekten. Ik kan SunRentals niet genoeg aanbevelen. Het gehele personeel is geweldig, vriendelijk en attent."

Geschreven op Tripadvisor in Augustus 2021

tui
J. van Galen
Juni 2021
1
Prachtig uitzicht en top locatie

Wij hebben het er vreselijk genoten. Het was onze 4de locatie op Bonaire maar dit is de 1ste waar we weer naar terug willen. 1 opmerking. Het mag iets schoner maar misschien komt dat door de wind die door het appartement waait. Vreselijk lieve housekeeper. Echt een aanreden.

Geschreven op TUI in Juni 2021

google
Ferry Jansen
Juni 2021
1
Prima appartement bij het kantoor van Sunrentals

Prima appartement bij t kantoor van Sunrentals Fijne lokatie in t stadje dicht bij veel restaurantjes , duikschool, snorkelplaatsen enz Goede service en direct contact met de medewerkers Super geregeld Voor herhaling vatbaar.

Geschreven op Google in Juli 2021

Screenshot_2021-01-04 Thomas thomasvV3366SM Profile on Tripadvisor
Johan en Jolanda
April 2021
1
Sunrentals de juiste keuze

Eenmaal door de douane loop je naar de aankomsthal en daar wordt je verwelkomd door de enthousiaste eigenaren van Sunrentals, Eef en Peter. Autosleutels in de hand van onze huurauto. Niks geen gedoe meer, maar direct naar je appartement in Oceanfront. De koelkast gevuld inc. een koel flesje bier. Geweldig appartement gelegen direct aan het mooie zwembad en met direct uitzicht op de zee. Eef en Peter proberen je daar waar kan of nodig is je verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Niks is te veel en staan direct voor je klaar. Voor ons als ondernemers was het geweldig om te zien hoe deze twee jonge startende ondernemers met veel passie en enthousiasme aan het werk waren. Op vrijdag hebben we leuk kennis kunnen maken met diverse gasten van de overige appartementen tijdens het Happy Hour met heerlijke Caribbean Rum Punch. Super leuk dat dat werd georganiseerd met inachtneming van de Covid-regels.
Een weekje was veel te kort en komen zeker een keertje terug.

Geschreven op Tripadvisor April 2021

Screenshot_2021-05-07 AndyGerritsen AndyGerritsen Profile on Tripadvisor
A. Gerritsen
April 2021
1
De accomodatie voldeed aan alle verwachtingen!

De accomodatie voldeed aan alle verwachtingen. De service was prima. De koelkast was gevuld met o.a. een welkomstdrankje en andere zaken en er was een bijzonder leuke attentie. Gedurende ons verblijf stonden Eef en Peter altijd klaar. "Handdoeken nodig? Eh, we rijden net naar huis, maar we keren wel even om". Kregen ook aanvullende informatie n.a.v. de lockdown. Ze waren goed op de hoogte van de Nederlandse coronaregels t.a.v. het reizen naar Bonaire.

Geschreven op Tripadvisor April 2021

7ce1f13899e1d9a07890bab2ade780ea
Estelle-Anne
April 2021
1
Onze beste vakantie!

We had one of our best holidays! It was just perfect. Peter and Eef were at the airport for our arrival with a rented car and they came for our departure. It was very well organised and so simple. Thank you for the little attentions in the house (flowers and the souvenir stone), we felt welcomed. The house is terrific. The swimming pool has a good size and has a view on the sea and sunset. The access to the sea is easy and this is a great spot to see lots of blue and parrot fishes. We met the iguana in the garden for the children's delight. The house inside is very confortable and well equiped to cook. We warmly recommend the place.

Written on AirBnB April 2021

Screenshot_2021-05-07 AndyGerritsen AndyGerritsen Profile on Tripadvisor
Sanne
Januari 2021
1
Paradijs

Ons verblijf in Casa Jade was buitengewoon. Mooiste designhuis met alles wat je nodig hebt, een zwembad en een prachtig uitzicht. Peter en Eef zijn ook een geweldige gastheer geweest. Zeer aan te bevelen.

Geschreven op Tripadvisor in Januari 2021

Screenshot_2020-12-29 ralphy ralphynl Profiel op Tripadvisor
H. en J.
December 2020
1
Super gastvrij complex

We komen al vele jaren op sun-rentals, zo ook in Dec. 2020 maar nu werden we super gastvrij ontvangen door de nieuwe beheerders Peter en Eef.
Ons schoon huisje, huurauto, zwembad, picknick borrel tafel, zee voor de deur, restaurants en centrum op loopafstand.
Wat wil je nog meer op zo’ n schitterende locatie.
Tot een volgende keer, want we komen zeker weer terug bij sun-rentals het is een echte aanrader.
H. en J.

Geschreven op Tripadvisor in februari 2021

tui
M. Brouwer
December 2020
1
Super vakantie op een super plekje!

Eigenlijk moet ik niet zo positief zijn. Want ik wil graag weer hier naar toe en als iedereen weet van fit appartementencomplex weet is het misschien snel vol geboekt. Kleinschalig met fijne eigenarenkoppel. Zijn erg klantvriendelijk en behulpzaam. De happy hour is super gezellig. Het appartement is misschien iets gedateerd maar goed schoon (zeer vriendelijke schoonmaakster) en het bed ligt echt fantastisch. Het uitzicht op zee is fenomenaal. En het eten op Bonaire is gewoon in 1 woord geweldig. Lekker veel vis gehad. Wat ik vooral fijn vind op Bonaire zijn de vriendelijke mensen.

Geschreven op TUI 2020

Screenshot_2020-12-29 ralphy ralphynl Profiel op Tripadvisor
Ralph F.
December 2020
1
Snelle en goede service!

Het snelle mailcontact en facebookcontact met Peter en Eef en de covid annuleringsvoorwaarden heeft ons doen besluiten bij hun een mooi vakantiehuis op Bonaire te reserveren. Alles was perfect geregeld, van airportontvangst, autohuur tot boodschappenpakket. Perfect. Aanrader om via Sunrentals te boeken

Screenshot_2020-12-15 henk d 91henkd Profile on Tripadvisor
Henk D.
December 2020
1
Geweldige service zeer aan te bevelen

Door omstandigheden kon onze reis met 10 personen niet doorgaan. De hulp en service, die sunrentals ons hierbij verleende was geweldig. Veel begrip vooral van Eef. Dit kantoor is zeer aan te bevelen om een goed appartement of villa te huren

booking.com
Irene L.
December 2020
1
Zeer behulpzaam, top locatie!

Contact vooraf was heel goed. Kreeg snel antwoord op mijn vragen. Kan altijd binnenlopen op kantoor. Zeer behulpzaam. Drie keer per week schoonmaak (leuke dame) Top locatie. Zal het zeker weer boeken!
Wifi werkt niet op slaapkamer, maar zo erg is dat ook weer niet.

Screenshot_2020-11-23 Christien B 23christienb Profile on Tripadvisor
Christien B
November 2020
1
In 1 woord GEWELDIG!

Mijn vriendin en ik verbleven 7 dagen in Oceanfront en kan het iedereen aanbevelen. Mooi ruim appartement, alles wat je nodig hebt is aanwezig. In de slaapkamer is airco aanwezig. Peter en Eef staan altijd voor je klaar en een aanrader is de sunset trip. Met een catamaran de zee op, snorkelen en daarna een heerlijke bbq. De ligging is ook perfect, de zee ligt voor de deur en de boulevard loop je zo op!

Tripadvisor sunrentals bonaire
Diana C
September 2020
1
Heerlijk kleinschalig resort

Bij aankomst in dit resort word je ontvangen door Peter & Eef, wat een toppers zijn dit! Vrijdag was happy hour dus konden meteen aanschuiven na de vlucht voor de zelfgemaakte vodka punch. We kregen een persoonlijke rondleiding in de kamer en al snel bleek, dit was de juiste keuze. Alles ligt op loopafstand en het kleine huisrif is geweldig. Diverse malen de zeepaardjes gezien maar ook steenvissen, roggen en andere vissen maken dit rif erg leuk. De duikschool bevindt zich op het terrein en is ook een aanrader. Maak kennis met Baukje en Johan en zij zullen je enthousiast meenemen naar alle geweldige dive spots, misschien zelfs wel naar de oostkust (waar ik haaien gezien heb).

Helaas werd op dag 3 van ons verblijf code oranje aangevraagd wat als gevolg had, lichte lock down. Alle restaurants en duikscholen moesten sluiten. Ook het National Park ging dicht. Toch is ons verblijf fantastisch geweest. Code oranje was voor ons geen belemmering. Bonaire is een heerlijk eiland en met code oranje misschien nog leuker. Het was heerlijk rustig waardoor wij optimaal konden genieten van alles.

Diana C
Geschreven op Tripadvisor.

Tripadvisor sunrentals bonaire
Ferry
September 2020
1
Heerlijke week in villa Topaz

Heerlijke week gehad in Villa Topaz via Sunrentals gehuurd
De nieuwe eigenaren van Sunrentals Peter en Eef, die ons kwamen ophalen bij het vliegveld en naar de Villa brachten , nodigden ons gelijk uit voor happy hour bij de ocean front appartementsgebouw Erg gezellig om zo andere reizigers te ontmoeten
Het huis was schoon en fantastisch met zwembad erbij .
Top .
Airco was stuk gegaan en volgende dag hebben ze al een nieuwe geregeld Helemaal geweldig !
Sunrentals, volgende keer weer bij jullie hoor !

Tripadvisor sunrentals bonaire
Walter & Danielle
September 2020
1
Prachtige locatie!

Wij hebben 2 weken doorgebracht in een appartement van SunRentals aan de Kaya Grandi midden in het kloppende hart van Kralendijk. Wij zijn opgehaald (en teruggebracht) van het vliegveld en bij ontvangst heeft Eef ons het appartement laten zien. De appartementen zijn keurig netjes en voorzien van alles wat je nodig hebt voor je vakantieverblijf. Het zwembad ligt pal voor het appartement en de oceaan ligt op 30 stappen lopen. Het rif voor het resort is perfect om te snorkelen en te duiken (met kans op zeepaardjes en schildpadden).
Bij het resort is ook een uitstekende duikschool “private Divers Bonaire” waarmee wij gedoken hebben. Alles is op loopafstand; Via de boulevard ben je zo bij de restaurants en diverse afhaalrestaurants (let op! vaak zijn deze maar gedeeltelijk van de week open) Een aanrader is snacky “pappa Smurf” naast peanuts voor heerlijke smoothies”. Voor de dagelijkse boodschappen is de Chinese supermarkt ca. 7 minuten lopen. Wij hadden een pickup truck gehuurd via Sunrentals om het eiland mee te verkennen.

Eef en Peter zijn voor vragen altijd aanspreekbaar in hun kantoor. Alles is keurig volgens afspraak gelopen. Wij hebben een bijzonder prettig verblijf gehad en kunnen SunRentals zeker aan iedereen aanbevelen.

Walter & Danielle
Geschreven op TripAdvisor.

Tripadvisor sunrentals bonaire
Diederik
Augustus 2020
1
Voortreffelijk!

Wij zaten in een super nette en complete villa op El Pueblo met fantastisch uitzicht op zee en ruime kamers. We zijn zeer welkom en attent ontvangen door SunRentals en alles was tiptop geregeld tijdens ons verblijf. Het zwembad werd goed onderhouden en er vond regelmatige schoonmaak met vervanging van handdoeken en linnen.

Diederik
Geschreven op Tripadvisor.

Screenshot_2021-01-04 Thomas thomasvV3366SM Profile on Tripadvisor
Thomas V.
Augustus 2020
1
Heerlijk lang weekend met de hele familie in twee appartementen

Zeer vriendelijk, gastvrij en warm ontvangen. We hadden twee boven elkaar gelegen appartementen omdat we met z'n zessen waren. Dat werkte prima. De appartementen hebben goed gevulde keukens. Ze zijn fris opgeknapt. Het gebouw zelf is wel wat verouderd (augustus 2020). Lekker ruim zwembad. Vanaf de tuin loop je zo de boulevard op. Vanuit het bovengelegen appartement prachtig uitzicht op zee. Management behulpzaam bij ophalen van koffers, die niet met het vliegtuig waren meegekomen. Boeken ging heel soepel, persoonlijke aandacht heel plezierig!

Tripadvisor sunrentals bonaire
Ymke
Augustus 2020
1
Heel fijn verblijf

Ontzettend gastvrij ontvangen. Opgehaald bij het vliegveld en ook weer afgezet. Later uitchecken was ook geen probleem. Bij aankomst een koud drankje in de koelkast en appartement van alle gemakken voorzien. Fijn zwembad direct met 5 stappen achter de tuin. Gastvrij, vriendelijk, meedenkend en altijd bereikbaar. Zeker een aanrader!

Ymke
Geschreven op Tripadvisor.

Tripadvisor sunrentals bonaire
Hetty
Augustus 2020
1
Wat een fijne ontvangst!

Bij aankomst was Peter al in de villa en wat heerlijk dat er wat koude drankjes in de koelkast stonden
De beroemde gele steen van Bonaire stond klaar met mijn naam er op
De villa en de service was uitstekend, makkelijk en fijn contact via de app
Peter en Eef zijn net de nieuwe eigenaren maar doen het uitstekend
Wat een professioneel en goed team!

Hetty
Geschreven op Tripadvisor

Tripadvisor sunrentals bonaire
Judith
Augustus 2020
1
Fantastische vakantie in Crown Court 44a!

We zijn voor de tweede keer in de villa geweest en werden zeer hartelijk ontvangen door Eef en Peter. Crown Court is een superlocatie met veel ruimte, zeer compleet ingericht en heeft een schitterend uitzicht over de oceaan. In de ochtend kun je op de veranda zitten en de kleine vogels voorbij zien vliegen. De omgeving is erg ontspannend en er zijn veel mogelijkheden om te duiken, zelfs direct vanuit je achtertuin!

Ook de suggesties voor dineren en / of andere activiteiten door Sunrentals werden zeer gewaardeerd. Vooral de tocht met een catamaran, georganiseerd door Eef en Peter was een geweldige ervaring en indien mogelijk boeken we dezelfde reis nog een keer. Zowel onze kinderen als wij zijn overtuigd om terug te gaan door de combinatie van de perfecte plek en de persoonlijke benadering.

Judith
Geschreven op Tripadvisor

booking.com
Karlijn
Juli 2020
1
Een klein juweeltje!

Toen Peter ons ophaalde van het vliegveld, voelde het alsof we bij hun bijna als familie behoorden. Het appartement ligt zo centraal dat we alleen een scooter hebben gehuurd zodat we het hele eiland kunnen zien. Het bed is groot en comfortabel, de ruimte was groot en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het is heel stil en Peter hielp ons met elke vraag die we hadden. En het uitzicht op zee vanuit elk appartement is adembenemend - Het spijt ons dat we ons verblijf niet langer hebben gemaakt.

Karlijn
Geschreven op Boeking. Com

Tripadvisor sunrentals bonaire
Adriana H
Juli 2020
1
Fantastische locatie!

Dit appartement is erg mooi, het heeft alles wat je nodig hebt, op loopafstand van het centrum, restaurants en winkels ..... als je een duiker bent op korte afstand met de auto naar ongelooflijke locaties !!! Ik raad het aan en zal hier weer verblijven voor onze volgende reis naar Bonaire ... op het terrein zeer handige duikwinkel om je alles te bieden wat je nodig hebt om te duiken,

Robin en Adrian ARUBA
Geschreven op TripAdvisor.

booking.com
Mark
Februari 2020
1
Alles was perfect

Ik hield van de locatie van het Ocean Front-appartement, alles was perfect en het BESTE deel waren de gastheren Peter en Eef, ik heb de wereld rondgereisd en Bonaire was mijn nummer 147e land en ik heb nog nooit vriendelijkere gastheren ontmoet dan Peter en Eef, ze waren zo behulpzame en echt geweldige mensen en ik zal hun plek ten zeerste aanbevelen en ik zal al mijn medereizigers erover vertellen, nogmaals bedankt Peter en Eef, jullie zijn echt de BESTE ooit!

Mark Karalla ( Los Angeles and Miami Beach )
Geschreven op Booking. Com

Tripadvisor sunrentals bonaire
Ross171
Februari 2020
1
Geweldig penthouse!

We hebben net twee weken doorgebracht in Den Laman in de Tarpon-unit, aan de oceaanzijde, de bovenste verdieping, met twee slaapkamers en twee badkamers. We boekten via Sun Rentals, en ze waren uitstekend, met goede communicatie en vriendelijk. We hebben met Eef te maken gehad. De unit was groter dan verwacht en had een fantastisch uitzicht. Er was overal airconditioning en het was vlekkeloos schoon. Geen mier in zicht. We duiken niet, maar hadden een geweldige tijd om te snorkelen. De beste die we ooit hebben gezien.

Ross171
Geschreven op TripAdvisor.

Tripadvisor sunrentals bonaire
MJR
November 2019
1
Our home away from home

We hebben Bonaire vaak bezocht, verbleven eerst in hotels, maar toen we eenmaal Bonaire Ocean Front Apartments ontdekten, hebben we nooit meer verder gekeken. We verbleven in verschillende appartementen van 1 slaapkamer, zowel beneden (directe toegang tot het zwembad) als boven (privébalkon) en hadden het geluk om een ​​paar keer in het penthouse te verblijven met het gigantische balkon en een spectaculair uitzicht op de zonsondergang. De allereerste keer dat we binnenkwamen maakten we ons zorgen over het ontbreken van airco in de woonkamer, maar dat was nooit een probleem: open gewoon de deuren. De airco in de slaapkamers is ijskoud.

De keuken is meer dan voldoende voor een vakantieverblijf. De meeste appartementen zijn in particulier bezit, dus het interieur varieert nogal met een aantal interessante tropische kleuren. Er is een kleine duikwinkel op het terrein, dus het is erg handig om tanks en spoelapparatuur te krijgen. U kunt ook gebruik maken van hun grotere zusterlocaties. Het beste van BOF Apartments is de LOCATIE: aan de noordrand van Kralendijk met tientallen restaurants en winkels op loopafstand, en direct aan het water zodat je gewoon je duikspullen aantrekt en in het water loopt voor een geweldige duik. Er is een eigen parkeerplaats met een poort die 's nachts wordt afgesloten. Kortom: het feit dat we keer op keer terugkomen, zegt genoeg.

MJR
Geschreven op TripAdvisor.

Open chat
1
SunRentals Bonaire
Hi, can we help you? We try to answer your message as soon as possible within our business hours (8am - 5pm, closed on Sundays and Holidays)